top of page

A II. Marcali Társasjáték-kiállítás és vásár ideje alatt az érdeklődők számára elérhető lesz a Marcali Művelődési és Szabadidő Központ és a TársasBázis „Egérföldi mesék: A sárkányverem” című családi-logikai kalandjátéka is.

 

Interaktív kalandra hívjuk a legkisebbeket és szüleiket a rendezvény ideje alatt felállított „szabadulószobánkba”.  A legkisebb nehézségűre állított játéktérben a logikai játékokra érzékenyítjük a kicsiket, akik – kis szülői segítséggel – maguk is megoldhatják a feladatokat.

A nagyobb beleélést egy apránként kibontakozó történet is segíti, melyben Egérföld legbátrabb kalandorai az eltűnt sárkánytojások rejtélyére deríthetnek fényt.

A játék leginkább a 6-14 éves korosztálynak, a létszámot tekintve egyszerre 4-5 főnek ajánlott. A kaland külön jegy megvásárlásával játszható, melynek ára 1000,-Ft csapatonként. 

 

A szabad időpontokról érdeklődni, időpontot foglalni keddtől péntekig reggel 8 és délután 4 óra között, szombaton 9 és 12 óra között a 85/510-448-as telefonszámon vagy személyesen a Kulturális Korzó információs pultjában lehet.

 

Egérföldi mesék: A sárkányverem

Kulturális Korzó - 2023. november 16-19.

Ajánlott játékosszám: 4-5 fő

Ajánlott életkor: 6-14 év (legalább egy felnőtt kísérővel)

Játékidő: 40-45 perc

egerfoldi_mesek_felhivas_web.jpg
bottom of page