top of page

A Nagy Korzó Csata

2023

korzocsata2023_02_web felirat nélkül.jpg

„Yamada Ryuu, japán képregényrajzoló 2023-as tanulmányútja Magyarországot is érinti. A tehetség a Balaton legendáiból igyekszik inspirációt meríteni következő munkájához, s az anyaggyűjtés (valamint egy kiállítás) kapcsán egészen Marcaliig merészkedik – ahol aztán nyoma vész.

Amely japán legendák és rémtörténetek megelevenednek Yamada rajzain, hamarosan testet öltenek a somogyi kisváros utcáin is. Valakinek muszáj az elveszett rajzoló nyomára bukkannia, mielőtt végleg elszabadul a pokol!”

 

 

A Marcali Művelődési és Szabadidő Központ és a TársasBázis közössége idén is megrendezi a Nagy Korzó Csatát.

Az idei játékunk témája: Japán rémhistóriák.

A játékra – az előző évekhez hasonlóan – háromfős csapatok jelentkezését várjuk. A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Bevezető feladat megoldásával lehet.

A feladatok megoldásához NEM kell otthon lenni az animék és horrorfilmek világában!

A Nagy Korzó Csata időpontja:

2023. szeptember 30. 18:00-21:00

Helyszíne:

Marcali, városszerte

 

A regisztráció határideje:

2023. szeptember 22. 18:00

Hogy mi az a Nagy Korzó Csata?

Pár órás detektívjáték háromfős csapatok részére, akik Marcali különböző pontjain nyomoznak, és próbálnak megoldani különböző rejtélyeket.

A játék kezdetén minden csapat kap egy nyomot, s onnan kezdve – papír, toll és egy internetkapcsolattal rendelkező mobiltelefon társaságában – önállóan haladnak rejtélyről rejtélyre, míg el nem jutnak a végső megoldásig.

bottom of page