top of page

Detektívtörténet - 11. fejezet


Köszöntünk 100 napos játékkihívásunk hivatalos oldalán! Az idei évben eddigi legnagyobb játékkampányunkba kezdünk, melynek végigjátszására Téged is szeretettel invitálunk!

Ha szeretnél velünk játszani, nincs más dolgod, mint 2023. április 24-től rendszeresen látogatni oldalunkat, követni csetlő-botló detektívünk kalandjait, és segíteni őt egy-egy küldetésének végrehajtásában.

Minden feladat megoldására 3 nap áll majd rendelkezésedre, a helyes megfejtést beküldők között pedig minden játék végén egy-egy élményt vagy egyéb, támogatóink által felajánlott ajándékot sorsolunk ki!

Játszhatsz egy-egy alkalommal vagy rendszeresen is, viszont ha legalább 20 játékban részt veszel, megnyerheted All in ajándékcsomagunkat is, mely tartalmazza majd minden játékalkalom nyereményét!


Figyelem! A játékok önállóan is játszhatóak, sok esetben azonban szükség lehet az előző történetek ismeretére! Előző játékaink mind elérhetőek az oldalunk menüjében!

Jó szórakozást kívánunk!Natasa naplója

A csillagok nem tévedtek. Ott volt. A férfi, aki „új szereplőként lép” az életembe. Annak ellenére is felismertem, hogy épp minden idegszálammal máshova koncentráltam.

Kitartása és szenvedélye magával ragadja, s jó, ha vigyáz, mert ez a szenvedély – bár szédületesen vonzó ­– könnyen magával is ránthatja” – írta az újság, amit még szorosabban az arcom elé húztam, mikor felbukkant a parkban.

Érzékeny lélek vagyok, akinek az élete általában a szélsőségekről és az ellentétekről szól. A minap is, mikor a könyvtárban olvasgattam: belépett egy férfi, és egy maffiáról szóló könyvet kölcsönzött. Feltűnt karján az aranyóra, és ingujja alatt is kikandikáló tetoválás. Rögtön gyűlöltem! Aztán kicsivel utána megérkezett Bob és a kislánya, akit olyan szeretettel ölelt magához, hogy azon nyomban beleszerettem.

Rögtön a szívembe zártam ezt az ellentmondásokkal teli idegent. Katonatiszti frizurája, tökéletesre nyírt bajusza, mindig egyszerre kemény és elegáns megjelenése, amihez az a szívmelengetően mackós mozgása társul… imádom!

Persze neki az érzéseimből neki semmit nem fedtem fel. Csak ültünk egymás mellett a padon. Jeleztem felé, hogy tudom, hogy nyomoz, és tudom a nevét is (a könyvtáros Bobnak szólította). Próbált nem lemaradni és beszélgetést kezdeményezni, de nem hagytam:

– Az ügyem részleteiről nem beszélhetek – közöltem vele szenvtelen hangon. – A bokor fedezékére viszont igényt tartanék, és nem szeretném, ha bárkivel együtt látnának.

– Ahogy én sem – vágta rá, hangjában némi sértettséggel, majd csak ültünk egymás mellett, mint két sült hal.

Aztán felbukkant a lépcsőház ajtajában Bernadett a gyerekekkel. Ottó kezében ott volt az elmaradhatatlan plüsszsiráfja. Mennem kellett. Összehajtogattam az újságot, és mellé tettem padra (hátha elolvassa ő is a horoszkópot, s hátha az ő csillagjegye is ugyanaz, mint az enyém, és megtudja belőle, hogy nekünk találkoznunk kellett), majd elköszöntem.

Jegyzet: Kideríteni, mi Bob csillagjegye!

Határidő: 2023. május 26. 16 óraTe tudod a választ? Segíts Natasának, és nyerj egy Detektívcsomagot, amit az önkormányzat Detektív Rajongói Klubja ajánlott fel nyereményül játékunkhoz!


UPDATE

Natasa naplója

Oroszlán. Mi más? A nyár szülötte. Látszik a színein!

Én Nyilas vagyok. Az asztrológia szerint összeillenénk. Zavar viszont, hogy épp az én lépcsőházamban talált magának ügyet. Félő, hogy bezavar, és elriasztja az általam megfigyelt személyt, de talán sikerül jó kapcsolatot kialakítanunk.


Ez a küldetés 2023. május 26-án 16 órakor lezárult. A következő kihívás május 27-én reggel indul.

Ezen játékunk nyertese: DOKI


55 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page