top of page

Detektívtörténet - 14. fejezet


Köszöntünk 100 napos játékkihívásunk hivatalos oldalán! Az idei évben eddigi legnagyobb játékkampányunkba kezdünk, melynek végigjátszására Téged is szeretettel invitálunk!

Ha szeretnél velünk játszani, nincs más dolgod, mint 2023. április 24-től rendszeresen látogatni oldalunkat, követni csetlő-botló detektívünk kalandjait, és segíteni őt egy-egy küldetésének végrehajtásában.

Minden feladat megoldására 3 nap áll majd rendelkezésedre, a helyes megfejtést beküldők között pedig minden játék végén egy-egy élményt vagy egyéb, támogatóink által felajánlott ajándékot sorsolunk ki!

Játszhatsz egy-egy alkalommal vagy rendszeresen is, viszont ha legalább 20 játékban részt veszel, megnyerheted All in ajándékcsomagunkat is, mely tartalmazza majd minden játékalkalom nyereményét!


Figyelem! A játékok önállóan is játszhatóak, sok esetben azonban szükség lehet az előző történetek ismeretére! Előző játékaink mind elérhetőek az oldalunk menüjében!

Jó szórakozást kívánunk!Natasa naplója

Életem legkülönlegesebb ügyét kaptam a hétvégére. Egy helyi pizzéria – a Kacsacombmarkolászó – azt találta ki, drónokkal végeztetné a házhoz szállítást Marcaliban. A tesztüzem jól zajlott, az engedélyeket is beszerezték, azonban a drónjuknak már sajnos az első nap nyoma veszett.


Az eset leírása a következő:

A pizzériának a Gameszhez kellett volna kiszállítania. A rendelés 10:50-kor érkezett be, a kiszállítást 11:30-ra kérték. A drón rendben fel is szállt 11:25-kor, egy Prosciutto, egy Brutál és egy Spinat pizza társaságában.

A drón önállóan repült, a biztonsági kamerája azonban percenként rögzített és küldött egy-egy képet a pizzériának, mielőtt végleg eltűnt volna. Az utolsó kép 11.28-kor érkezett.


Az első képen az Európa park látszott madártávlatból. A másodikon egy másik drón – irtó közelről! Annyira közelről, hogy az azonosítószáma is leolvasható volt az elejéről. A harmadik – utolsó – képen egy alulnézeti jelenet volt látható: négy jómadár hajolt a drón fölé, a hátuk mögött ég és egy rózsaszínes épület volt látható.


A Kacsacombmarkolászó nagyon szeretné visszaszerezni a szerkezetet, mivel nem kevés pénzüket fektették a technológiai csodába. Arra kértek, segítsek megtalálni a „futárt” és az azt meglovasító csirkefogókat.


Vannak kapcsolataim a Légtérnél, lekértem az idegen drón repülési naplóját. Az utolsó rögzített repülési terv úticélja a Pepco volt, felszállási helynek pedig a marcali vasútállomás volt megadva.

Ezen azt hiszem már el tudok indulni.

Az a Spinat jól hangzik. Szuszinak is biztos ízlene…


Feladat:

1. megtalálni a helyszínt, ahol lezuhant a pizza-drón

2. azonosítani a jómadarak vezérét, aki magával vihette
Te meg tudod oldani az ügyet? Húzd a cipőd, segíts Natasának, és nyerj egy 27 cm-es pizzát, amit a Csirkefogó gastrokocsma ajánlott fel játékunkhoz! A megfejtés beküldési határideje: 2023. június 04. 16 óra.


UPDATE

Natasa naplója

Fogtam egy térképet és bejelöltem rajt a két drón felszállási pontját és végcélját. Berajzolva a röppályákat (mindkettő légvonalban haladt a megadott célja felé) hamar rátaláltam a helyre, ahol összeütközhettek.

A pizza-drón a Rákóczi és a Petőfi utcán sarkán álló ivókútra esett. A négy jómadárra is ráleltem (ott ücsörögtek a kút körül), a vezérüket, Ivót pedig könnyen beazonosíthattam, hiszen a neve a még kútra is fel volt vésve!


Séta közben egy idős házaspár közti beszélgetés egy részletét is sikerült elkapnom: egy új férfifodrászról beszélgettek, aki a Künzelsau téren kezdett nemrégiben dolgozni. Azt hiszem, ideje megigazíttatnom a frizurám.


Ez a küldetés 2023. június 4-én 16 órakor lezárult. A következő kihívás július 5-én reggel indul.

Ezen játékunk nyertese: Liszti
80 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page