top of page

Detektívtörténet - 20. fejezet


Köszöntünk 100 napos játékkihívásunk hivatalos oldalán! Az idei évben eddigi legnagyobb játékkampányunkba kezdünk, melynek végigjátszására Téged is szeretettel invitálunk!

Ha szeretnél velünk játszani, nincs más dolgod, mint 2023. április 24-től rendszeresen látogatni oldalunkat, követni csetlő-botló detektívünk kalandjait, és segíteni őt egy-egy küldetésének végrehajtásában.

Minden feladat megoldására 3 nap áll majd rendelkezésedre, a helyes megfejtést beküldők között pedig minden játék végén egy-egy élményt vagy egyéb, támogatóink által felajánlott ajándékot sorsolunk ki!

Játszhatsz egy-egy alkalommal vagy rendszeresen is, viszont ha legalább 20 játékban részt veszel, megnyerheted All in ajándékcsomagunkat is, mely tartalmazza majd minden játékalkalom nyereményét!


Figyelem! A játékok önállóan is játszhatóak, sok esetben azonban szükség lehet az előző történetek ismeretére! Előző játékaink mind elérhetőek az oldalunk menüjében!

Jó szórakozást kívánunk!

Bob naplója


Szerda. A hét közepe. Egy új helyet fedeztem fel magamnak a városközpontban. A kávé remek és a hamburger is egészen egyedülálló. Úgy tűnik, Marcali mégsem mindig a bűn és a közöny városa.

Kortyolgattam a kávém, figyeltem a mellettem elhaladó embereket, és közben állandóan ugyanazt az egy mondatot ismételgettem magamban: „Ó, meghal, aki irigy!”

Egy napilapban leltem a mondatra, egy, az apróhirdetések közé rejtett mesében – ráadásul a marcali mellékletben! Túl sok energiát ölt a szerzője a feladvány közzétételébe ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjam azt, ezért visszamenőlegesen is átnéztem a megjelent lapszámokat a könyvtárban, valamint elkezdtem követni a megjelenéseket. Bár mást nem találtam, így is külön figyelemreméltó volt, hogy az apróhirdetés megjelenése napján a napi szókereső is megváltozott tartalommal jelent meg, ezért megpróbáltam alaposabban utánajárni a dolognak!

Megkerestem az újság szerkesztőségét, hogy információt szerezzek a hirdetés feladójáról, ám – legnagyobb meglepetésemre – ők még csak nem is olvasták a nevezett sorokat. A főszerkesztő biztos volt abban, hogy mikor leadták a nyomdába az anyagot, még sem a „mese”, sem a „szókereső” nem szerepelt abban.

Megkettőzött éberséget ígértek, ennek ellenére ma reggelre is megjelent egy hirdetéds és egy rejtvény, ami nagyon úgy fest, hogy összefügg egymással.

„Tekeredik a kígyó, rétes akar lenni. Tekeredik a rétes, kígyó akar lenni. Tekeredik a kígyó, embert akar enni”. Gyerekdalok, nép mondókát, az Ön igényeire szabva. Szabaduljon meg az Önnek terhes tételektől, és okozzon nekem minél nagyobb szerzői örömet. A Keselyű

Újabb információ az „Irigy”-ről? Esetleg a Rébuszunkról? Ennek muszáj lesz utánajárni!Te meg tudod oldani a feladványt? Játssz velünk, segíts Bobnak, és nyerj egy utazó társasjátékot, amit a Városi Fürdő strandcikk boltja ajánlott fel.

A megoldás beküldési határideje: 2023. június 23. 17 óra.


UPDATE

Bob naplója

A Keselyű péntek délutánra, 5-re ígérte be az eseményt, Marcaliban, a Béke parkban. Felhívtam D-t, hogy maradjon otthon. Egy gyereknek semmi keresnivalója ilyenkor a városban!

Bár nem volt más a kezemben, mint a megfejtett újsághirdetés, értesítettem a rendőrséget is.

4:00. Ideje indulnom. A fegyverem a fegyvertáskában – megtöltve. Adja az Isten, hogy csak valami ostoba tréfa legyen!Ez a küldetés 2023. június 23-án 17 órakor lezárult. A következő kihívás június 24-én reggel indul.

Ezen játékunk nyertese: Királylány
66 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page