top of page

Detektívtörténet - 24. fejezet


Köszöntünk 100 napos játékkihívásunk hivatalos oldalán! Az idei évben eddigi legnagyobb játékkampányunkba kezdünk, melynek végigjátszására Téged is szeretettel invitálunk!

Ha szeretnél velünk játszani, nincs más dolgod, mint 2023. április 24-től rendszeresen látogatni oldalunkat, követni csetlő-botló detektívünk kalandjait, és segíteni őt egy-egy küldetésének végrehajtásában.

Minden feladat megoldására 3 nap áll majd rendelkezésedre, a helyes megfejtést beküldők között pedig minden játék végén egy-egy élményt vagy egyéb, támogatóink által felajánlott ajándékot sorsolunk ki!

Játszhatsz egy-egy alkalommal vagy rendszeresen is, viszont ha legalább 20 játékban részt veszel, megnyerheted All in ajándékcsomagunkat is, mely tartalmazza majd minden játékalkalom nyereményét!


Figyelem! A játékok önállóan is játszhatóak, sok esetben azonban szükség lehet az előző történetek ismeretére! Előző játékaink mind elérhetőek az oldalunk menüjében!

Jó szórakozást kívánunk!Bob naplója


Kicsi G. hívott, hogy közel van a Keselyű helyzetének pontos meghatározásához.

Natasával átmentünk hozzá.

A fiú borzalmasan festett, negyedik napja nem aludt. Egy fekete, kapucnis pulóverben kuporgott az ágya szélén, és a laptopja monitorját figyelte. Körülötte pizzás- és energiaitalos dobozok.

- A négy biztonsági kapu közül hármon már átjutottam. Egyetlen szám hiányzik a bejutáshoz – mondta eszelős félmosollyal az arcán. – Ha megvan, milyen számot kell beírni negyediknek, bent vagyunk a rendszerében. Ha hibázunk, akkor viszont kezdhetünk mindent elölről, ráadásul fel is fedjük magunkat.

- Mit nézzünk? – kérdezte Natasa.

- Anomáliákat keresünk. Hibát a rendszerben. Rutinfeladat lenne, de a kialvatlanság és a koffein már kikezdte az agyam. Csak arra vártam, hogy átérjetek – mondta, és abban a pillanatban elaludt.

Elvettem mellőle a laptopot, majd betakargattam.

Egy szám. Úgy tűnik, minden ezen múlik. Vajon mit írjunk be?


Te tudod a megoldást? Játssz velünk, segíts Bobnak, és nyerj egy Detektívtörténet rajongói ajándékcsomagot.

A feladat megoldásának határideje: 2023. július 5-e 16 óra.


UPDATE

Bob naplója

Szerencsénk volt az utolsó számjeggyel. Már rajt volt az ujjam az ötösön, mikor észrevettem, hogy a negyedik ábrából hiányzik a piros szín! Minden alakzat egyforma volt, ha ugyanabba az irányba forgattuk őket, és a színeik is megegyeztek – kivéve az utolsót. Mivel abban kettő egyes volt, a többi nulla, a kettőt választottuk utolsó számjegynek.


Kicsi G. laptopja felzúgott, és őrült tempóban kezdett el pásztázni különböző online térképeket. Végül a mozgás leállt, és a kurzor megállapodott egy marcali címen. Ellenőriztem a fegyverem, és azonnal elindultunk.


Ez a küldetés 2023. július 5-án 16 órakor lezárult. A következő kihívás július 6-án reggel indul.

Ezen játékunk nyertese: Árnyék
67 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page