top of page

Detektívtörténet - 31. fejezet


Köszöntünk 100 napos játékkihívásunk hivatalos oldalán! Az idei évben eddigi legnagyobb játékkampányunkba kezdünk, melynek végigjátszására Téged is szeretettel invitálunk!

Ha szeretnél velünk játszani, nincs más dolgod, mint 2023. április 24-től rendszeresen látogatni oldalunkat, követni csetlő-botló detektívünk kalandjait, és segíteni őt egy-egy küldetésének végrehajtásában.

Minden feladat megoldására 3 nap áll majd rendelkezésedre, a helyes megfejtést beküldők között pedig minden játék végén egy-egy élményt vagy egyéb, támogatóink által felajánlott ajándékot sorsolunk ki!

Játszhatsz egy-egy alkalommal vagy rendszeresen is, viszont ha legalább 20 játékban részt veszel, megnyerheted All in ajándékcsomagunkat is, mely tartalmazza majd minden játékalkalom nyereményét!


Figyelem! A játékok önállóan is játszhatóak, sok esetben azonban szükség lehet az előző történetek ismeretére! Előző játékaink mind elérhetőek az oldalunk menüjében!

Jó szórakozást kívánunk!
Bob naplója


Hétfő délután a rendőrség egy kislányt talált a parkban. Az eltűnt emberek felkutatására szerveződő csoport vezetőjének lánya volt. Megtalálták nála az eltűnt személyek igazolványait és egy levelet, amiben az elraboltak segítséget kérnek attól, akit elér az üzenetük.

A kapcsolatom szerint hamar megtalálták a – mindentől távoleső – házat, benne sértetlenül az elrabolt személyeket. Hála az égnek! A Keselyűt letartóztatták! Natasa is jól van! Szeretnék mielőbb találkozni vele, de még vallomást kell tennie…

Bár a gazember rács mögé került, a mai újságban egy újabb nyugtalanító hirdetés jelent meg.

„Különleges számozású, antik órák eladók. Az idő mérésére nem, jóslásra azonban a kettő együtt kiválóan alkalmazható. Csak kérdezze őket a jövőről, és megtudhatja, ki vált legközelebb jegyet a csillagokba! Hamarosan több eladó tárgyat is feltöltök. asztrodénes”

Ez meg mi a fenét jelent? Lehet, hogy a Keselyű ügynek még nincs vége?Tudsz segíteni Bobnak? Írd meg a helyes megfejtést, és játssz velünk utolsó meglepetés nyereményünkért, melynek elnyeréséhez – az eddigiekkel ellentétben – 3 alkalommal kell majd jól válaszolnod!

Figyelem! Ezen nyereményért csak a mostani feladványra (is) helyesen válaszolók indulhatnak. Akik elhibázzák a választ, a további két játékban már csak az „All in” nyereményhez gyűjthetnek további pontokat!


UPDATE


Bob naplója


Az következő áldozat a Rák jegyében született.


Ez a küldetés 2023. július 27-én 16 órakor lezárult. A következő kihívás július 29-én reggel indul.

Akik tovább jutottak a következő fordulóra: BenVenture, DOKI, Erdomester, Hunsumir, Lili(Ny)om A többi versenyzőnk külön nyereményünkért már nem, de az All in-hez szükséges pontokért még indulhatnak!


68 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page