top of page

Detektívtörténet - 33. fejezet


Köszöntünk 100 napos játékkihívásunk hivatalos oldalán! Az idei évben eddigi legnagyobb játékkampányunkba kezdünk, melynek végigjátszására Téged is szeretettel invitálunk!

Ha szeretnél velünk játszani, nincs más dolgod, mint 2023. április 24-től rendszeresen látogatni oldalunkat, követni csetlő-botló detektívünk kalandjait, és segíteni őt egy-egy küldetésének végrehajtásában.

Minden feladat megoldására 3 nap áll majd rendelkezésedre, a helyes megfejtést beküldők között pedig minden játék végén egy-egy élményt vagy egyéb, támogatóink által felajánlott ajándékot sorsolunk ki!

Játszhatsz egy-egy alkalommal vagy rendszeresen is, viszont ha legalább 20 játékban részt veszel, megnyerheted All in ajándékcsomagunkat is, mely tartalmazza majd minden játékalkalom nyereményét!


Figyelem! A játékok önállóan is játszhatóak, sok esetben azonban szükség lehet az előző történetek ismeretére! Előző játékaink mind elérhetőek az oldalunk menüjében!

Jó szórakozást kívánunk!
Natasa naplója


A Keselyű hetek óta fogságban. Az élet kezd visszarázódni az eredeti kerékvágásba.

Bobbal sokat találkozunk – munkán kívül is. Nagyon kedves ember. Reggelente már a házunk előtt vár, hogy közösen sétáltassuk meg Szuszit. Rengeteget beszélgetünk: a városról, a benne élő emberekről, munkáról… és persze a jövőről is. Amit igazán szeretek benne, az az, hogy tud fecsegni is. Ha látja, hogy néha eszembe jutnak az elmúlt hetek történései, és kicsit elkomorodok, vicces történetekkel igyekszik felvidítani. Nagyon jó benne; az én oroszlánom!

Te jó ég! Olyan ez a bejegyzés, mint a Gyűrűk ura vége. Minden elrendeződött, de a kis hobbitoknak még vissza kell érniük a Megyébe, a tündéknek meg hajókra kell szállniuk! Régebben azt hittem, egy történetnek sem kell ilyen befejezés, az „unalmasabb” szálak nem érdeklik az olvasókat. Úgy hittem, remek zárókép – és minden esetben elég is - a szirénázó rendőrautók fényeiben kimerevített hős megtört, de megnyugvásra lelő ábrázata. De ez a történet most számomra is más!

Úgy döntöttünk, egy kicsit félretesszük a rázós ügyeket, és mindketten kiveszünk egy kis szabadságot. Hogy annyira ne essünk ki a mindennapi rutinból, Bob néha rejtvényekkel szórakoztat. A mai egy kicsit talán más, mint a többi; elsőre úgy tűnik, a megoldáshoz nincs szükség matematikára.

„Minden kezdet nehéz, de ennek a történetnek nem lehet más a vége, mint egy…”

Ennyit mondott, miközben a kezembe nyomta a papírfecnit, amire a mai rejtvényét felírta, majd elbúcsúzott.

Ketten maradtunk otthon Szuszival. Vajon tartogat számunkra valamit a jövő?
Te meg tudod oldani a rejtvényt? Segíts Natasának, játssz velünk, és gyűjts további pontokat az All in versenyben való részvételedhez, vagy – amennyiben az előző két feladványra is helyesen válaszoltál – kerülj egy lépcsővel közelebb meglepetés nyereményünkhöz!

A feladvány megfejtésének beküldési határideje: 2023. augusztus 03. 18 óra.


UPDATE


Natasa naplója


Minden kezdet NEHÉZ. De ennek a történetnek nem lehet a vége más, mint egy HÁZASSÁG!
Ez a küldetés 2023. augusztus 03-án 18 órakor lezárult.

Akik klönleges nyereményünket nyerte: DOKI Nyereményéhez gratulálunk! Szeretnél még több detektívtörténet tartalmat? Ünnepelj velünk augusztus 5-én a Kulturális Korzóban!
54 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page