top of page
cafe_tarsaskiallitas_ (85).jpg

II. MARCALI TÁRSASJÁTÉK-KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2023. november 16. és 19. között ismét társasjáték-kiállítás és vásár Marcaliban!

Második alkalommal mutatkozik be a városnak a TársasBázis közössége, és mutatja be kedvenc játékait, társasjátékszerzőit, illusztrátorait.

Négy napon keresztül várunk minden érdeklődőt a Kulturális Korzó épületében, ahol társasjáték- és grafikakiállítással, vezetett játékalkalmakkal, egy-egy családi kaland- és detektívjátékkal, illetve egy saját tervezésű társasjátékkal is készülünk, így biztosan érdemes lesz ellátogatni hozzánk.

A rendezvény belépőjegy megváltásával látogatható, melynek ára: 500,-Ft.

Kapunyitás 9 órakor. Zárás este hatkor.

Hogy mire számíthattok az idei évben?

detektivtortenet_banner.jpg

Detektívtörténet: A játékmester

A rövid őszi szünetet követően visszatér Bob, a nyáron futó 100 napos játékkihívás csetlő-botló detektívje, hogy a kiállítás látogatóinak segítségével göngyölítsen fel egy újabb bűnügyet – ezúttal a Kulturális Korzó kiállítótereiben.

A detektívjáték a rendezvény belépőjegyével játszható, a játékon való részvételnek nincs külön költsége.

Társasjáték-kiállítás és vásár

Az idén is bemutatjuk nektek kedvenc társasjátékainkat. A legegyszerűbb print & play játékoktól a legszebb asztalképpel bíró, minikkel tömött gigatársasokig minden a kiállítótérbe kerül. Személyes ajánlók, informatív segédletek, Kickstarter különlegességek, egyedi alkatrészek és játékgrafikák, a Régió Játék jóvoltából pedig megvásárolható társasjátékok teszik idén is különlegessé a négy napot.

Egérföldi mesék: A sárkányverem

 

Interaktív kalandra hívjuk a legkisebbeket és szüleiket a rendezvény ideje alatt felállított „szabadulószobánkba”.  A legkisebb nehézségűre állított játéktérben a logikai játékokra érzékenyítjük a kicsiket, akik – kis szülői segítséggel – maguk is megoldhatják a feladatokat.

A nagyobb beleélést egy apránként kibontakozó történet is segíti, melyben Egérföld legbátrabb kalandorai az eltűnt sárkánytojások rejtélyére deríthetnek fényt.

A játék leginkább a 6-10 éves korosztálynak, a létszámot tekintve egyszerre 4-5 főnek ajánlott. A kaland külön jegy megvásárlásával játszható, melynek ára 1000,-Ft csapatonként. 

jatsszvelunk_banner 2.jpg

Játssz velünk!

 

A rendezvényen természetesen nem csak nézelődni, hanem játszani is lehet! Játéktermünkben a  szabadon kipróbálható játékok mellett lehetőségetek lesz játékmesterek által vezetett kalandokat is átélni.

A játszható játékok listája és a szabad helyek száma folyamatosan frissül. Helyet foglalni a TársasBázis facebook-oldalán meghirdetett alkalmakra lehet.

gozfellegek_banner 4.jpg

Gőzfellegek premier

 

Egy év fejlesztgetést követően a nagyközönségnek is bemutatjuk saját tervezésű társasjátékunkat, mely pillanatnyilag a Gőzfellegek munkacímet viseli.

A játék ugyan még tesztfázisban van, a helyszínen kipróbálható, sőt, – ötleteitek hozzáadásával – fejleszthető is.

Gyertek el, és készüljetek a Kalóz Szövetség oldalán a háborúra – egy igazán különleges steampunk világban!

Találkozzunk a kiállításon, és töltsünk együtt pár feledhetetlen délutánt!

Még nem tudod, neked való-e a program? Nézz bele a tavalyi alkalom képeibe!

logok.jpg
osztalyok_banner 2.jpg

Kedvezményes tárlatvezetés csoportoknak

 

November 16-án (csütörtökön) és 17-én (pénteken) ismét lehetőséget biztosítunk a helyi és környékbeli iskolák, klubok számára, hogy kedvezményesen látogassák rendezvényünket. Mindkét napon reggel 8 és délután 4 óra között az előre bejelentkezett, 12-25 fő közötti csoportok – 2000 Ft/csoport – alkalmi belépővel tekinthetik meg a kiállítást, és próbálhatják ki játékainkat.

 

A szabad időpontjaink elfogytak!

 

bottom of page