top of page

5 éves a TársasBázis - meghívó



Idén márciusban 5. születésnapját ünnepli a Kulturális Korzóban működő TársasBázis. A klub közössége számtalan programlehetőséggel csábítja közös játékra az érdeklődőket március 2-án (szombaton), 10 és 18 óra között.

 

Programjaink:

 

10:00 Kapunyitás, helyszíni regisztráció kezdete az előre meghirdetett, játékmesterek által irányított asztalokhoz

 

10:15 Vezetett játékalkalmak kezdete

10:15 Vérfarkasok Miller’s Hollow-ban és Super Duper Werewolf partik indítása



Nevezz be valamelyik titkos szerepes, könnyen tanulható, leginkább nagy létszámmal (10-18 fő) élvezetes, játékmestereink által irányított játékalkalmunkra, ahol dedukciós és kommunikációs készségeidet kell latba vetned a végső győzelemhez!

Bújj egy egyszerű vagy különleges képességgel bíró falusi, vagy akár egy ádáz vérfarkas bőrébe! Mentsd meg vagy irtsd ki a falut – a kapott szerepednek megfelelően –, hogy győzelemhez segítsd a saját csapatod!

A szabályok megtanulása mindössze 5 perc, és maga a játék is belefér 10-15 percbe, így szinte biztos, hogy az erre szánt egy órában több partit is lejátszunk majd!

 

11:00 Azul, Bang!, Cascadia vadvilága és Kuruzslók Quedlinburgban asztalok indítása



Díjnyertes, belépő szintű modern társasjátékokkal várunk benneteket közvetlenül ebéd előtt. A kb. 10 perc alatt letanítható, 30-40 percbe kényelmesen beleférő játékok bármelyike ideális lehet „elsőbálozó” családok és baráti társaságok számára is. Ha most ismerkedtek a társasjátékok világával, érdemes ezekkel kezdenetek!

 

13:00 Nagy Játék Kvíz



Társasjátékokról, társasjátékos kifejezésekről kérdezünk Kahoot-on. Ami a legjobb, hogy az új ismeretek szerzése mellett még frissítő italokat és egyéb finomságokat is nyerhettek a Korzó Kávézó jóvoltából!

 

14:00 Történetvezérelt kalandok



Ha szereted a „filmszerű” történeteket, esetleg az olvasásuk mellett szívesen vennél részt azok „átélésében”, új történetek „megírásában” is, csatlakozz valamelyik összetettebb, ameri típusú társasjátékot bemutató asztalunkhoz. A kooperatív játékok kedvelői H.P. Lovecraft Cthulhu-mítoszának egy fejezetét élhetik át a Cthulhu: A halandó halál egy „hősét” alakítva, míg az űr-horror szerelmesei a Nemesis fedélzetén szállhatnak szembe az idegen lényekkel (és olykor egymással is).

A tanulási idő ezeknél a játékoknál már valamivel hosszabb (20-25 perc), ám játékmestereink segítségével könnyen belehelyezkedhettek a választott szerepekbe és gyorsan megismerkedhettek az első játékhoz feltétlen szükséges szabályokkal. A történetgazdagsághoz hosszabb játékidő is tartozik, ami egyes esetekben elérheti a két órát is!

 

17:00 Nagy játék kvíz II.



Második kvízünk során már nem játékokról, hanem játékokkal kérdezünk! A gyorsaság mellett itt már nagyobb precizitásnak is jut szerep! Vajon ki nyeri meg a fődíjunkat? És ki szegheti meg a születésnapi tortát?

 


Emellett folyamatos lesz a szabadpolcos játékok kipróbálása, előzetes bejelentkezést követően játszható lesz Egérföldi mesék című családi „szabadulószobánk” is.

A rendezvény ideje alatt az épületben büfé is működik, illetve a nap során a TársasBázis eddigi történetéről is megtekinthettek egy mini-kiállítást.


A rendezvényre mindenki szeretettel várunk!


A meghirdetett játékalkalomra nem csak a helyszínen, de előzetesen is lehet regisztrálni a (hetven)3296317-es számon!

169 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page